Drejergården

Ramme om møder,
middage og re-treats.

Drejergården rummer gode faciliteter for afholdelse af møder, middage og re-treats for større og mindre grupper.
Her findes sal til foredrag, oplæg, yoga mv., madhus til fælles bespisning af op til 70 personer, mødelokaler samt et stort landkøkken, hvor der både kan undervises, laves fælles mad og spises foran pejsen.
Al mad produceres og serveres som udgangspunkt af gårdens egne kokke.

Vi har i alt 4 dobbeltværelser  hvor gæster kan overnatter og vi udvidder nu med 11 nye værelser med eget badeværelse. Disse nye værelser vil stå klar i slutningen af 2023. 

Ønsker du at høre nærmere om brug af vores faciliteter – kontakt os på drejergaarden@drejergaarden.dk 

CulinaH

På gården huserer også Marie Hertz’ kulinariske formidlingvirksomhed CulinaH, som arbejder med at forbinde mennesker med mad og natur, både igennem kurser og lokale tours, men også ved rådgivning og indholdsproduktion. Lær mere om CulinaH’s aktiviteter på Instagram 

Bed & Breakfast

Værelser med og uden tilhørende badeværelse kan bookes for én eller flere overnatninger. Alle værelser er dobbeltværelser med egen indgang. Værelserne ligger i vores ombyggede længe og ikke i tilknytning til privat bolig. 

Prisen er 950 kr. pr. døgn for værelser med eget badeværelse og 750 kr. pr. døgn for værelser med badeværelse på gangen. Morgenmad kan tilkøbes for 95 kr. pr. person.  

Gården har for nuværende 4 dobbeltværelser, men vi udvider i øjeblikket med 11 nye dobbeltværelser alle med eget bad. De nye værelser står færdige sidst i 2023. Følg med i processen på Instagram. 

For booking af værelser skriv til os på drejergaarden@drejergaarden.dk. 

Vi svarer typist inden for 12 timer.